Сърф стендъп падъл борд Aqua Marina Wave 8’8″ – 2.65m/10cm, със сърф лиш

959.00 лв.

Надуваем SUP падъл борд подходящ както за разходки, така и за сърфиране на големи вълни.

Код: 1040 Категория:
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 35.60 лв.

Описание на продукта:

Открихме начин за всеки да кара лесно по вълните със стендъп падъл дъска за всякакви водни дейности.

Невероятната Aqua Marina Wave 8’8″ е подобрена с по-тесен нос и квадратна опашка за по-добра маневреност, което я прави идеалната дъска за сърф както за начинаещи, така и за средно напреднали сърфисти.

Предлагайки се със зашеметяващ нов дизайн, Wave е предназначен за начинаещи до средно напреднали сърф ентусиасти, които искат лесно да хващат вълни и да маневрират завои, без да правят компромис със скоростта.

За да подобрим значително производителността при каране на вълни, ние освежихме очертанията на Aqua Marina Wave, като направихме по-тесен нос, който е много по-лесен за маневриране през малки и големи вълни, докато квадратната опашка увеличава способността за завиване. По-големият носов рокер също е подобрен, за да ограничи гмуркането на носа, така че да можете да улавяте вълна след вълна.

Тази година постигнахме забележителен напредък в системата за финките на Wave. Неговата водеща в индустрията Тhruster финка се предлага с иновативна система за монтаж „кликни и тръгни“, докато новите допълнителни странични финки са оформени по различен начин за използване отляво и отдясно за по-бърза реакция. Независимо от условията за сърф, персонализирайте Aqua Marina Wave за вашите уникални нужди.

tbi bank loading
моля изчакайте