Разпродажба!

Стендъп падъл борд Spinera SUP Sun Light 12.0 – 366x84x15cm

939.00 лв. 751.20 лв.

Spinera SUP Sun Light 12’0″ предлага стабилност и маневреност с леко тегло и издръжлив PVC материал. С широка платформа и нехлъзгаща се EVA подложка, идеален за всички водни условия и нива на умения.

Код: 1061 Категория:
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 27.89 лв.

Описание на продукта:

Подобрете изживяването си при водните спортове със Стендъп падъл борд Spinera SUP Sun Light 12.0 – 366x84x15cm. Този високоефективен надуваем стендъп падъл борд е проектиран да осигури безкрайно забавление и вълнение във водата. Изработен от първокласни материали и най-съвременна технология, той предлага изключителна стабилност , маневреност и издръжливост.

Стендъп падъл борд Spinera SUP Sun Light 12′ се отличава с елегантен и привличащ вниманието дизайн, който съчетава безпроблемно стил и функционалност. Неговите живи цветове и модерна графика гарантират, че ще се откроите, докато се гребете във водата. Независимо дали сте начинаещ, или опитен гребец, този падълборд се грижи за всички нива на умения, което го прави перфектният избор за хора, семейства и ентусиасти на водните спортове.

Изработен от висококачествен PVC материал с падащ шев, този SUP борд се отличава със забележителна твърдост и здравина, като същевременно остава лек и преносим. Можете лесно да го надувате и изпускате с помощта на включената помпа за високо налягане, което позволява бърза настройка и безпроблемно транспортиране. Компактният размер на дъската, когато е изпусната, я прави идеална за пътуване и съхранение.

С дължина от 366 см, стендъп падъл борд Spinera SUP Sun Light предлага отлична стабилност, осигурявайки удобно и сигурно каране. Разполага с широка платформа с нехлъзгаща се EVA подложка, осигуряваща оптимално сцепление и стабилност за ездачи с всички нива на умения. Подсилената дръжка за носене на дъската позволява лесно транспортиране до и от водата, подобрявайки удобството и преносимостта.

Оборудван с една централна финка, този падълборд осигурява превъзходно сцепление и маневреност, което ви позволява без усилие да навигирате в различни водни условия. Независимо дали гребете по тихи езера, изследвате реки или хващате вълни на плажа, Spinera SUP Sun Light СУП предлага гъвкавост и производителност, подходящи за всяко приключение.

Безопасността е основен приоритет с този падълборд. Предлага се с издръжлив лиш за глезена, който държи дъската здраво закрепена за вас, осигурявайки спокойствие в случай на падане или неочаквани течения. В допълнение, дъската разполага с множество D-пръстени, идеални за закрепване на вашите лични вещи или седалка за каяк за допълнителен комфорт по време на по-дълги излети.

Независимо дали търсите вълнуващо каране, релаксиращ круиз или изпълнен със забавления ден във водата, Spinera SUP Sun Light 12′ СЪП е вашият най-добър спътник. Освободете своя приключенски дух и прегърнете спокойствието на водата с това изключителна надуваема дъска за гребане, която съчетава производителност, издръжливост и стил.

tbi bank loading
моля изчакайте