Цени на продуктите в сайта

Всички цени на сайта са крайни и включват ДДС.

Начин на доставка

Всички поръчки от supandtravel.com се доставят в цялата страна  чрез доставчик или куриер на Еконт Експрес или Спиди в рамките на 48 часа.

Цена на доставка

Поръчки, изпращани с куриерска фирма Еконт  или Спиди са за сметка на получателя, според техния тарифен план. Стойността на доставката е видима при приключване на поръчката и не се включва в документа за продажба, издаван от supandtravel.com

– при доставки, направени с друга куриерска фирма, различна от  “SPEEDY” и “ЕКОНТ”, по желание на клиeнта, доставката се заплаща изцяло от страна на клиента. Цената за доставка ще е според тарифния план на избраната куриерска фирма и няма да бъде включена в документ, издаден от supandtravel.com. Плащането на тези поръчки се извършва по банков път, авансово.

И още: при нас постоянно ще намирате различни промоции, бонус продукти или безплатна доставка при определени условия.

Срок на доставка

При наличност на поръчаните продукти поръчката се изпраща до края на същия работен ден или до 2 работни дни след поръчката, в зависимост от избраната услуга.

Поръчките, направени през почивните дни или официалните празници се обработват в първия работен ден след тях.

Поръчки, направени до 16:00 часа се обработват в същия ден.
Поръчки, направени след 16:00 часа се обработват на следващия работен ден.
Куриерите посещават адреси между 10 и 18 часа.

Поръчки с доставка за 1 работен ден, направени до 16:00 в петък, могат да бъдат доставени в събота, в случай че отбележите това в полето „Допълнителна информация” в процеса на поръчка.

Доставките за малки населени места се извършат спрямо графика на куриерите.

През почивни дни и официални празници, доставката се извърша съгласно работното време на куриерите.

Ако имате други изисквания относно доставката, моля, отбележете ги в полето “Бележки към поръчката” в графа “Допълнителна информация”, при въвеждането на адрес за поръчка.

Връщане на извършена доставка

Може да ни върнете поръчката в рамките на 14 работни дни от закупуването. Изискването е стоките да бъдат с оригинална опаковка и ненарушена цялост. Ние ще ви възстановим в пълен размер заплатената сума. Обратната пратка се изпраща към нас за ваша сметка. Възстановяването на сумата е в рамките на 30 дни от датата, на която сте упражнили своето право на отказ от закупените стоки.

Плащане

Може да платите чрез:

– наложен платеж при получаване на пратката – получавате служебен бон от куриерската фирма и стокова разписка/фактура за стойността на вашата поръчка при доставка;

– предварително плащане по банков път – след поръчка ще ви изпратим проформа фактура, за да извършите плащането;

– купете на изпплащане с TBI bank повече информация на – Пазарувай бързо, лесно и на вноски с tbi bank