SUP приключенията са два вида, но с една цел – да изпитате незабравими емоции. Организираните от нас събития са по предварително зададен календар и програма. Но, ако Вие желаете приключение на някое конкретно място, в удобно за Вас време, не се колебайте – съберете се група и се запишете за едно незабравимо изживяване.

Приключенията са подходящи за малки и големи, и са изключително приятен начин да прекарате почивните дни с приятели или семейството сред природата. Голяма част от заниманията ще са на вода, но не само. Ще организираме игри и забавления както на вода, така и на суша. Снимки на уникални места, недостъпни от към брега. Нощ под звездите. В горещините ще се скача и плува, в компанията на нашите инструктори, които ще отговарят за безопасността през цялото време. Разбира се ще има почивки за отпочиване и похапване на традиционна храна, като сме приготвили оборудване за барбекю. Имате и опция да пътувате с нас. Всичко това Ви очаква в SUP приключенията!

Oрганизирани от нас

Няма добавени събития
Load More

Oрганизирани за Вас

За да организирате приключение е необходимо само – да си изберете локация, дата/и, какво да бъде включено, да сте минимум 4-ма желаещи и да се свържете с нас – 0893 613 925 или [email protected]

Къде организираме приключения

Какво е включено:
Екипировка – всичко необходимо за безопасно гребане на SUP
Професионално обучение от лицензиран треньор/спасител
Нощ под звездите в палатка за двама
Много забавления за малки и големи
Фото и видео заснемане

Не е включено, но има възможност при запитване:
Транспорт от София или Пловдив и обратно
Различно настаняване от посоченото
Неопренова екипировка
Дневна застраховка
Храна и напитки

Запазете приключението за Вас на – 0893 613 925 или [email protected] най-късно 10 дни преди желаната дата.