Ние вярваме, че предлагаме най-качествените услуги по гребане, благодарение на опита и качествата, които сме придобили през годините като спортисти и треньори, и по-специално заради личната ни страст към водните спортове. Гарантираме много положителни емоции в комбинация от нови знания и умения, в бързо набиращ популярност спорт. Веднъж опитали, ще повторите със сигурност!

Индивидуален урок по гребане на SUP или каяк с инструктор

Научете основната техника на SUP (или каяк)– как безпроблемно да се изправите (да седите) и да запазите баланс върху борда (в каяка), как да използвате мускулите на тялото си за да гребете правилно, какви са инструкциите за безопасно гребане в открити води.

Индивидуален урок е най-лесният начин за научаване техниката на гребане, обеснена от професионалисти с лично отношение. Обучението е предимно за начинаещи, като през цялото време ще сте с инструктор отговарящ за безопасността Ви. Гарантираме, че след един урок, спокойно ще можете да гребете сами.

Урокът включва: приготвен за гребане SUP борд (или каяк), регулируемо гребло, спасителна жилетка, каишка за глезена, инструктор и инструктаж за безопасност. Продължителността на урока е минимум 1 час, като може да се удължи на място, според индивидуалните Ви възможности и желание. Изпълнява се на Панчаревското езеро (край София), всеки делничен ден с предварително записване. Заплащане след урока – 40 лв. на човек за 1 час.

50% отстъпка за клиенти с лично оборудване
25% отстъпка за деца до 16 ненавършени години

Запазете Вашият индивидуален урок на 0893 613 925

Услугата е временно спряна.

След придобиване на основни познания и умения, може да решите, че точно SUP е Вашият спорт. Ние Ви предлагаме функционалните ни тренировки по гребане, за да изваете Вашата фигура и да я поддържате в добра форма.

Ако искате да спортувате или детето Ви да прекарва време сред природата и да тренира, тези групови занимания са точно за Вас. Всяка тренировка е с различно натоварване, като упражненията ще бъдат съобразени с възрастта и индивидуалните възможности.

Тренировките включват гребане, съчетано с упражнения: със собствено тегло; с ластик; подобряващи кординацията и баланса; за дишане; изометрични; йога асани. Изпълняват се на Панчаревското езеро всеки делничен ден от 18:00 часа и са с продължителност 1 час.

Единично посещение за деца до 16год. и възрастни над 50год. – 12 лв.
за възрастни между 16-50год. – 18 лв.

Месечна карта за деца до 16год. и възрастни над 50год. – 120 лв.
за възрастни между 16-50год. – 180 лв.

При първо посещение на непълнолетен/ни, трябва да е/са с придружител и да представи/ят документ за самоличност. Тренировките не са препоръчителни за деца под 10 години.

Необходимо е предварително записване на телефон 0893 613 925

Ако желаете незабравим ден за детето Ви и приятелите му, без усилия за организация, се свържете с нас. Ние Ви предлагаме спортен, изпълнен със забавления ден сред природата на Панчаревското езеро.

Продължителността на детското парти е между 90 – 120 мин., като децата ще имат занимания на вода и на суша, съобразени с възможностите им. Всички деца ще са със спасителни жилетки, като за тяхната безопасност ще се грижат инструкторите ни. Ще ги научим на безопасност покрай и във водата, техниката на гребане в различните спортове, като по желание ще организираме игри и съревнования.

За група до 10 деца – 45 лв. на дете
За група до 20 деца – 36 лв. на дете
За група с над 20 деца – програма и цена по договаряне

Децата е препоръчително да са над 7 години и минимум с един пълнолетен придружител.

Записвания на телефон 0893 613 925 минимум 10 дни преди желаната дата.

Ако Вие и Вашите колеги се чудите какъв да бъде следващият Ви тиймбилдинг, желаете да е сред природата и изпълнен с движение, то ние сме правилният избор! Ние предлагаме да Ви запознаем с магията на водните спортове, които са лесни за научаване и практикуване в свободното време.

Спортуването (гребането) на открито е подходящо за всеки и развива физическите качества, като сила, скорост, издръжливост, координация, качества които се подценяват в ежедневието или в офис средата, а са в основата за поддържане на здраво тяло и свеж ум.

Ние ще Ви научим на безопасността и правилната техника в различните гребни спортове, след което обучението ще премине в практика на вода. По време на гребането сме приготвили забавни задачи, с цел сближаване на екипа. Ще проверим кой е внимавал и как ще се справи с дадените упражнения в различни екстремни условия. Ако Ви останат сили, може да организираме състезания, игри, забавления на вода и/или на суша. Имаме различни занимания за всеки. Очакваме Ви!

Екип до 8 участника – 60 лв. на човек
Екип до 16 участника – 50 лв. на човек
Екип с над 16 участника – програма и цена по договаряне

Тиймбилдинга се извършва на Панчаревското езеро, край София. При желание за друга локация се доплаща за организационни разходи. Продължителността на събитието е между 2 – 3 часа, в зависимост от големината на групата.

Записвания на телефон 0893 613 925 минимум 10 дни преди желаната дата.