Спортните събития са организирани състезания или спортни лагери за физическо развитие – от нас и наши партньори или спортни институции.

Състезанията са предимно за хора с опит, но не само, като ние можем да предоставим оборудване на желаещите да се включат. По възможност ще организираме различни дисциплини (спринт, маратон и технично състезание) за твърди и надуваеми бордове, за деца и възрастни. Ще осигурим награден фонд за участниците, като се надяваме да има награди и от спонсори.

Няма добавени събития

Спортните лагери са подходящи както за любители на спорта, така и за тези, които искат да развият своя професионален опит. Те са с голяма продължителност и ще имат предварителна програма и цел. Целта за начинаещите ще е подобряване на физическото състояние, чрез гребане на SUP, кардио и силови тренировки сред природата. А за напредналите – подготовка за международни състезания. Минимум две тренировки на ден ще бъдат извършвани в присъствието на професионален треньор. По време на лагерите е възможно създаване на хранителен режим, съобразен с личните Ви предпочитания.

Няма добавени събития